ROMFORD PUBS

WEST HAM UNITED - OLYMPIAKOS

Endelig skal verdens dårligste tippelag på tur igjen. Vi peiler oss inn på 07:26 toget. Dette er et lokaltog som er satt opp på Moss stasjon, spor 3. Skulle toget være i rute, rekker vi 08:24 avgangen fra Oslo S med god margin.

Flyet vårt har avgangstid fra Gardermoen kl 10:40, det vil si at vi har rikelig tid til å brenne et par hundrelapper på flyplasspuben. Det gjøres oppmerksom på at vi kun reiser med håndbagasje. Dette kan for eksempel være en kabinkoffert på inntil 10 kg.

Vel fremme på Stansted velger vi denne gangen å ta National Express-bussen inn til Stratford og tog videre ut til Romford. Estimert ankomst i Romford er kl 14:00, dvs en time før hotellinnskjekkingen åpner. Den timen slår vi i hjel på The Bull med lunsj og drikke.

Etter innsjekking på hotellet, samles vi fortløpende på The Golden Lion.

Richard og Eivind reiser inn til Stratford for å se West Ham gruse Ola Solbakken & co live under the lights. Resten av gjengen blir igjen i Romford og ser ball på pub. De fleste puber i Romford viser nok kampen, og noen vil vel også være interessert i å se forkampen mellom Toulouse og Liverpool med avspark kl 17:45. Det er mulig vi rekker et par pints på sammen på The Wheatsheaf, før den stenger. Last call i baren er 23:00 men dørene stenger ikke før 23:30. 

THE BULL

74-76 Market Pl, Romford RM1 3ER

Vi ankommer Romford ca en time før innsjekkingen på hotellet åpner, og da er det greit å benytte denne tiden på å få i seg mat og drikke. Oksen på markedsplassen, som vi har besøkt ved flere anledninger, ligger snaue 100 meter fra vårt hotell. Sjekk lenken under for meny.
https://www.thebullpubromford.co.uk/#/

THE GOLDEN LION

2 High St, Romford RM1 1HR

Etter innsjekking på hotellet, møter vi fortløpende opp på The Golden Lion, eller The Golden Shower som Atle døpte den til, en sen kveld for noen år siden. Den gyldne løven er en historisk pub fra tudortiden på slutten av 1400-tallet.
https://www.greeneking-pubs.co.uk/pubs/essex/golden-lion/

THE WHEATSHEAF

45 Wheatsheaf Rd, Romford RM1 2HD

Den hyggelige nabolagspuben The Wheatsheaf, ligger i utkanten av Romford. I 2020 ga RTT puben en score på hele 5,61. Puben har to adskilte avdelinger. En rolig salong for de som foretrekker innestemme, og en litt mer livlig avdeling for de som ikke klarer å prate med innestemme sent på kvelden (Jørn og Atle).
https://wheatsheafph.co.uk/