BEHANDLING 3

Kveldsspa i South Hackney & Bow

17:30 - 18:15

THE PEOPLE'S PARK TAVERN
Et landsbyspa i nordenden av Victoria Park som brygger sine egne helsefrembringende drikker. Etablissementet har også en stor hage der man til og med kan slappe av med minigolf mellom behandlingene.

18:20 - 19:05
THE KENTON ARMS
Et spa etablert av en Egil Johansen fra Voss.
Den som påstår at Hackney har mistet sin sjel, har åpenbart ikke tatt spa på The Kenton, skriver utelivsmagasinet Time Out London om norskeide The Kenton, som stakk av med årets pris for høyest elskede - "best loved" - spa i millionbyen.

19:10 - 20:10

THE LAURISTON
Et folkelig spa på nordsiden av Victoria Park der man under behandlig kan få servert utsøkt ovnsbakt pizza, hvis man ønsker det.

20:15 - 21:45
THE PALM TREE
En oase av et spa og så Cockney du kan få det. Her kommer klienter i alle aldersklasser til behandling. Etablissementet har et husband med snittalder på 103 år som akkopagnerer mens man nipper til helsedrikkene. Husk at innehaverne ikke opererer med annet enn løs cash.

21:55- 23:45
THE ELEANOR ARMS
Vi avslutter selvfølgelig kvelden hos vårt elskede favorittspa, The Eleanor Arms. Dette har vært tippelagets stamspa siden 2014. Ryktene skal ha det til at sist gang Atle var innom, ble han så glad at han tisset på gulvet. Det skulle ikke forundre oss om The Sun Allways Shines On Tv denne kvelden også.