FREDAGSRUNDEN

ROMFORD & BOW

THE BULL

74-76 Market Pl, Romford RM1 3ER

Vi ankommer Romford ca halvannen time før innsjekkingen på hotellet åpner, og da er det greit å benytte denne tiden på å få i seg mat og drikke. Oksen på markedsplassen, som vi har besøkt ved flere anledninger, ligger snaue 100 meter fra vårt hotell. Sjekk lenken under for meny.
https://www.thebullpubromford.co.uk/#/

THE GOLDEN LION

2 High St, Romford RM1 1HR

Etter innsjekking på hotellet, møter vi fortløpende opp på The Golden Lion, eller The Golden Shower som Atle døpte den til, en sen kveld for noen år siden. Den gyldne løven er en historisk pub fra tudortiden på slutten av 1400-tallet.
https://www.greeneking-pubs.co.uk/pubs/essex/golden-lion/

THE GOOSE

143 South St, Romford RM1 1PL

The Goose ligger rett ved togstasjonen, så det er lett å time avreisetidspunkt før togreise. Gåsa har også en meget hyggelig og tourettesvennelig beergarden. Denne vil nok bli benyttet hvis værgudene er med oss.
https://www.greatukpubs.co.uk/gooseromford

RUSTY BIKE

588 Mile End Rd, London E3 4PH

The Rusty Bike ligger rett ved Mile End tube station. Vi tar en øl på den rustne sykkelen mens vi venter på at neste etablissement har ryddet klar bord til oss kl 18:00.
https://www.rustybike.pub/

GREEDY COW

2 Grove Rd., Bow, London E3 5AX

Greedy Cow er en uavhengig familiedrevet restaurant som flere ganger har blitt beskrevet som en av London's best bevarte hemmeligheter. Den grådige kua har spesialisert seg på burger og biff.
Ramberg Tourettes har reservert bord her fra kl 18:00.
https://greedycow.com/

THE PALM TREE

127 Grove Rd., Bow, London E3 5BH

Vi beveger oss opp langs kanalen til legendariske The Palm Tree. Denne puben er så Cockney som den kan få blitt. Når mørket senker seg ute, stiger stemining inne. Kanskje sitter den eldre mørke damen med krykker, fortsatt i baren og venter på sin kjære Eivind? NB! Palmetreet aksepterer kun kontant betaling.
https://www.timeout.com/london/bars-and-pubs/palm-tree

THE BOURBON

1387 Roman Rd, Bow, London E3 5QR

The Bourbon er en nyåpnet bar i Bow. Amerikainspirert barmeny og et nytt bekjennskap for meg.
https://thebourbone3.co.uk/

LORD MORPETH

402 Old Ford Rd., Old Ford, London E3 5NR

Vi tar en pitstop på Lord Morpeth på vei til kveldens hoveddestinasjon. Den noble herremannen er en meget populær pub på sørsiden av Victoria Park, med et relativt ungt og hipt klientell. I hvertfall før vi kommer slentrende inn døren.
https://www.facebook.com/LordMorpeth/

THE ELEANOR ARMS

460 Old Ford Rd., Old Ford, London E3 5JP

Kvelden avsluttes på The Eleanor Arms, stampuben til Ramberg Tourettes. Landlord Frank sitter klar i hjørnet sitt og gleder seg til å spille "The sun always shines on tv" for oss. Frank pensjonerer seg nyttårsaften neste år, og flytter tilbake til Wales. Så vi får nyte stemningen på Eleanor mens vi kan.
https://www.eleanorarms.co.uk/