MATCHDAY

THE MOON AND STARS

99-103 South St, Romford RM1 1NX

Som vanlig er The Moon and Stars vår frokostpub. Deres tourettesvennlige åpningstid legger til rette for en god start på dagen. Fortløpende oppmøte, men husk at vi må komme oss videre før klokka 10.
https://www.jdwetherspoon.com/pubs/all-pubs/england/london/the-moon-and-stars-romford?utm_source=google&utm_medium=maps&utm_campaign=gmb

THE RAILWAY HOTEL

Station Ln, Hornchurch RM12 6SB

Da det er arbeid på toglinjene mellom Romford og Stratford denne lørdagen, tar vi en ny rute. En liten Uber-tur unna Romford, ligger Hornchurch, som betjenes av District Line. Her finner vi også en hyggelig pub rett ved stasjonen, som også kan friste med RTT-vennlig åpningstid.
https://www.emberinns.co.uk/nationalsearch/london/the-railway-hotel-hornchurch#/

THE BLACK LION

59-61 High St, London E13 0AD

VI tar District Line rett til Plaistow, der vi finner The Black Lion en kort passertur unna. Dette er et smykke av en pub, som heldigvis har overlevd West Ham sin flytting fra Upton Park. Vi ankommer den sorte løve rett etter åpningstid, så det bør være greit å sikre seg en god plass til å nyte noen deilige kalde øl, før vi inntar mylderet av mennesker i Stratford.
https://blacklionplaistow.co.uk/

THE CARPENTERS ARMS

17 Carpenters Rd, London E15 2JH

Vi busser og går til The Carpenters Arms, som er en velegnet pub for å komme i matchform. Det er alltid veldig mye folk her på kampdager. Blir det for trangt inne, sitter vi ute i hagen hvor ølkøene er overkommelige også for utålmodige sjeler.
https://www.facebook.com/carpentersarmsstratford/

THE LORD NAPIER STAR

25 White Post Ln, London E9 5EN

Etter matchen, går vi motsatt vei av folkemylderet. På andre siden av kanalen ligger hundrevis av nye hipsterbuler. The Lord Napier har også fått en ansiktsløftning, men fremstår som en tradisjonell pub. Ikke en IPA-bule for skjeggete flanellskjortefolk. Puben ligger også rett ved Hackney Wick togstasjon, som vi snart skal benytte oss av.
https://lordnapierstar.co.uk/

THAI PAI

200 The Grove, London E15 1NS

Vi tar toget tilbake til Stratford, og rusler den korte turen opp til Maryland. Der finner vi en liten og koselig restaurant som heter Thai Pai. Den har riktignok ikke skjenkebevilgning, og tar kun kontant betaling. Men fortvil ikke, vi kjøper inn det vi skal ha av drikke i nabosjappa, og fyller opp bordene.
https://www.thaipiestratford.co.uk/

THE CART & HORSES / SNOG

1 Maryland Point, London E15 1PF

The Cart & Horses, også kjent som fødestedet til Iron Maiden, reåpnet i våres etter å ha vært gjennom en omfattende rehabilitering. Den intime scenen i kjelleren er satt i stand slik den fremstod tidlig på 80-tallet når Iron Maiden spilte sine aller første konserter. Her arrangeres det ukentlig spesielle konserter. Denne kvelden er det også noe spesielt på gang, da Kiss tar på seg sminke og rockekostymene sine. Ikke ekte Kiss men Snog (slang for kyss). Snog er britisk coverband som visstnok leverer Kiss-show på et meget høyt nivå, i følge flere kritikere.
RTT har sikret seg 9 av de 50 billettene som er lagt ut.
Dette blir morsomt :-)
https://www.cartandhorses.london/
https://www.youtube.com/watch?v=6syZBS7QIJI


THE WHEATSHEAF

45 Wheatsheaf Rd, Romford RM1 2HD

Vi tar Uber tilbake til utkanten av Romford og besøker The Wheatsheaf. Denne hyggelige nabolagspuben besøkte vi også på forrige tur. Puben har to adskilte avdelinger. En rolig salong for de som foretrekker innestemme og en litt mer livlig avdeling for de som ikke klarer å prate med innestemme sent på kvelden.
https://wheatsheafph.co.uk/